Paardendekens

 

Paardendekens wasservice verlengen de levensduur

 

Op zoek naar een paardendekens wasservice die uw paardendekens op een professionele manier wassen? Textiel Service Rijnmond B.V. is het bedrijf. Naast de wasservice, het herstellen van bedrijfskleding en het aanbod werkkleding, richten wij ons eveneens op het wassen van paardendekens. Het regelmatig laten onderhouden en reinigen van uw paardendekens verlengt de levensduur van de dekens en voorkomt bovendien schimmels die vervelende huidziekten bij uw paarden kunnen veroorzaken. Daarnaast zorgt onze paardendekens wasservice voor het behoud van de ademende en isolerende werking van uw dekens.

 

Wat kunt u van onze paardendekens wasservice verwachten?

 

Onze service bestaat onder meer uit het wassen van uw paardendekens. Dit doen wij met zeer veel zorg, zodat de kans op kleurvervaging of krimp minimaal is. Tevens maken wij uw dekens waterafstotend, waarvoor wij enkel en alleen producten op natuurlijke basis gebruiken. Dit extra laagje werkt bovendien ook vuilafstotend. Daarnaast worden alle dekens tijdens de paardendekens wasservice standaard door ons gecontroleerd op beschadigingen. In ons eigen naaiatelier repareren wij de dekens en desgewenst kunt u gebruik maken van onze voordelige ophaal- en bezorgservice.

 

Ook voor professionele paardendekens wasservice, kiest u voor ons!

 

Textiel Service Rijnmond biedt een compleet pakket diensten aan voor zeer vriendelijke prijzen. Vanwege onze scherpe tarieven weten steeds meer bedrijven ons te vinden. Ook steeds meer ondernemingen keren terug, en dat niet alleen voor de prijzen die wij hanteren voor onze paardendekens wasservice, onze moderne bedrijfskleding wasserij of industriële wasserij, want kiest u voor ons, dan profiteert u eveneens van:

 

  • Professionaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Uitstekende service van het begin tot het eind
  • Zorg & kwaliteit
  • Passie voor het vak
  • Jarenlange ervaring en kennis
  • Vriendelijke medewerkers
  • En nog veel meer

 

Aarzelt u daarom niet om ons vrijblijvend te contacteren over onze paardendekens wasservice of over één van onze andere diensten.

 

Vraag naar onze paardendekensactie!!