Nieuws


01-05-2012 ISO certificaat!


Afgelopen periode heeft Textiel Services Rijnmond B.V. zich weer volledig gericht op het behalen van een nieuw ISO certificaat.

Wij kunnen mededelen dat dit ons weer gelukt is en wij zeer blij zijn met het behaalde resultaat!» reageer of bekijk reactie's
 
 
 

17-03.2011 Uniek nieuw wasproces


Textiel Services Rijnmond B.V. is altijd op zoek naar de beste en meest efficiente processen. Op dit moment testen wij een uniek nieuw wasproces, waarmee we minimaal 50% op water, energie en wasmiddelen bespraren zonder in te moeten boeten op de kwaliteit van het resultaat.

 

Deze manier van reinigen past naadloos in ons streven om in de nabije toekomst ons energieverbruik met ca. 35% te verlagen.

 

Bent U geinteresseerd in deze nieuwe techniek, bent U altijd welkom op onze wasserij voor een rondleiding.

 » reageer of bekijk reactie's
 
 
 

01-02 2011 TSR heeft zich gespecialiseerd in sportprijzen.


Textiel Services Rijnmond B.V. heeft zich gespecialiseerd in het leveren van alle soorten sportprijzen.

Bekijk onze uitgebreide collectie in onze nieuwe showroom op de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis! Tevens kunt U een afspraak maken voor een bezoek van een van onze vertegenwoordigers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 » reageer of bekijk reactie's
 
 
 

01-02-2011 Opening nieuwe stomerij vestiging!


Textiel Services Rijnmond B.V. heeft weer een nieuwe ultra moderne kwaliteit stomerij geopend in de gemeente Hellevoetsluis.

 

 » reageer of bekijk reactie's
 
 
 

05-01-2011 Nieuwe vrachtauto


Textiel Services Rijnmond B.V. heeft weer een nieuwe vrachtauto.

De totale transportvloot bestaat nu uit 5 vrachtauto's, welke dagelijks door heel Nederland rijden. Ook deze auto voldoet aan de hoogste emissienormen.

Al met al weer een uitbreiding, welke past in onze strategie!

 » reageer of bekijk reactie's
 
 
 

05-01-2011 Nieuwe volautomatische vouwmachine!


31-12-2010:  Textiel Services Rijnmond B.V. heeft eind 2010 geinvesteerd in een volledig geautmatiseerde vouw en sorteer machine. Met deze "nieuwste generatie" vouw en sorteermachine zijn wij nog beter in staat om efficient te werken. Door deze machine zijn wij in staat om circa 600 overalls per uur meer te sorteren en te vouwen zonder hier extra personeel voor aan te hoeven nemen. Mede hierdoor kunnen we de tarieven voor onze klanten onder controle houden.

 » reageer of bekijk reactie's
 
 
 

ACTIE!!


 

SPECIALE ACTIE!!

 

 » reageer of bekijk reactie's
 
 
 

03-01-2010 TSR B.V. verhuisd naar een nieuw pand!


Vanaf begin 2009 is TSR B.V. verhuisd naar een nieuw bedrijfspand, centraal gelegen in het industrieterrein "De Gadering" in Hoogvliet.

Ruim 1200 m2 productieruimte met de meest moderne machines, om de klanten van TSR zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Al met al een ontwikkeling die past bij de groei van ons bedrijf!!!» reageer of bekijk reactie's
 
 
 

06-04-2010 Nieuwe website on-line!


TSR B.V. heeft sinds kort een nieuwe uitgebreide website. Het doel van de nieuwe website is om (potentiele) klanten een duidelijk beeld te laten krijgen van ons krachtige bedrijf.

De website is altijd onderhevig aan verbeteringen en aanvullingen en zal na verloop steeds uitgebreider worden, zodat U alle gewenste informatie hier kan vinden.

BINNENKORT ZAL ONZE ONLINE CATALOGUS DIGITAAL TE RAADPLEGEN ZIJN!!» reageer of bekijk reactie's
 
 
 

03-04-2010 Nieuwe vrachtauto voor TSR!


Textiel Services Rijnmond B.V. heeft haar transport vloot verder gemoderniseerd met de aanschaf van nieuwe milieuvriendeijke vrachtauto's Deze nieuwe auto's voldoen aan de hoogste uitstootnormen. Ook hiermee dragen wij ons steentje bij voor een "schoner"  milieu!

 » reageer of bekijk reactie's