Industriele Wasserij

TSR industriële wasserij, uw partner bij het wassen

 

De industriële wasserij van TSR is uiterst deskundig in de optimalisatie van wasprocessen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij om moeten gaan met uw bedrijfskleding. Bent u zoek naar een betrouwbare partner voor het wassen van bijvoorbeeld uw werk overalls? Dan maken wij graag kennis met u.

 

Industriële wasserij voordelen

 

Wanner u kiest voor onze betaalbare en professionele diensten, dan kunt u erop vertrouwen dat afspraken worden nagekomen, omdat wij werken volgens een met u overeengekomen protocol. Wij halen het wasgoed op en leveren deze schoongewassen weer bij u af. U kunt het gehele traject aan ons uitbesteden, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

 

Wij wassen uw werkkleding schoon door middel van een natwas proces. Wanneer kleding dusdanig is vervuild met vlekken als olie, vet of teer, dan kiezen wij voor chemisch reinigen. Dit betekent wassen op een lage temperatuur met perchloorethyleen, een milieuvriendelijk product dat na gebruik wordt gedestilleerd, zodat het opnieuw gebruikt kan worden. Bovendien worden achter gebleven resten gefilterd en afgevoerd. De voordelen van onze industriële wasserij zijn dan ook naast milieuvriendelijkheid, minimale krimp, behoud van kleur en minder slijtage.

 

De industriële wasserij snel & vlekkeloos

 

De industriële wasserij van Textiel Service Rijnmond B.V. staat bekend om zijn professionele diensten op het gebied van wassen en drogen, snelle service en betaalbare prijzen. Minstens zo belangrijk vinden wij de zorg voor veiligheid en kwaliteit. Een milieuvriendelijke aanpak en continu een kwaliteitscontrole behoren eveneens tot onze sterke punten. Daarnaast beheerst onze moderne wasserij elk afzonderlijk wasproces optimaal, voor een gegarandeerd vlekkeloos eindresultaat. Niet voor niets mogen wij veel tevreden klanten keer op keer opnieuw verblijden met onze gespecialiseerde wasdiensten.

 

Textiel Service Rijnmond B.V. levert, verhuurt en onderhoudt bedrijfskleding, schoonloopmatten, paardendekens en meer. Ook voor u kan onze moderne gecertificeerde industriële wasserij veel betekenen. Weten wat allemaal? Wij vertellen het u graag!