Bedrijfskleding bedrukken

 

Bedrijfskleding bedrukken, passend bij uw bedrijf

 

Naast bedrijfskleding wassen en drogen kunt u ook voor bedrijfskleding bedrukken terecht bij Textiel Service Rijnmond B.V. Wij leveren allerhande soorten werkkleding en kunnen deze tevens voorzien van uw logo. Wij denken hierbij uiteraard met u mee en adviseren u over de juiste bedrijfskleding met logo, passend bij uw bedrijf en het imago dat u wilt uitstralen. Of u nu op zoek bent naar werkschoenen, helmen, zorgkleding, representatieve kleding, brandwerende overalls of horeca kleding, u vindt bij ons alles onder 1 dak!

 

Textiel Service Rijnmond, gespecialiseerd in bedrijfskleding bedrukken

 

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het bedrukken van uw werkkleding. Wanneer u kiest voor ons, kunt u absoluut vertrouwen op de beste kwaliteit, uitstekende service en betrouwbaarheid. Wij zorgen, samen met u, voor een geslaagd en passend eindresultaat. Vanwege onze jarenlange ervaring, hebben wij een schat aan kennis opgedaan in het bedrijfskleding bedrukken. Iets waar u nu van kunt profiteren. Al onze medewerkers behoren tot de beste vakmensen en omdat zij allen passie voor het vak hebben, kunnen wij u optimaal van dienst zijn!

 

Bedrijfskleding bedrukken; kwaliteit voor scherpe prijzen

 

Op onze website vindt u een groot assortiment bedrijfskleding. Wij leveren voor vele verschillende branches veilige, representatieve, functionele, comfortabele en budgetvriendelijke bedrijfskleding. Wilt u advies over het bedrukken van uw bedrijfskleding of een offerte om zelf te ontdekken hoe scherp onze tarieven zijn? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel via e-mail

als per telefoon 010-4601488 , aan u de keuze!

 

Naast bedrijfskleding bedrukken biedt Textiel Service Rijnmond een compleet pakket met budgetvriendelijke diensten. Wij kunnen u namelijk ook van dienst zijn met:

 

  • Het wassen en drogen van bedrijfskleding
  • Herstellen en vermaken van werkkleding
  • Reinigen van paardendekens
  • Het leveren, verhuren en wassen van schoonloopmatten
  • Het wassen en reinigen van dekbedden, kussens, gordijnen en meer in vakantiehuisjes